Fintro bankagent

Wij zijn Fintro.

Wij, Kantoor Derudder, die ervoor kozen zelfstandig bankagent te worden. Altijd in uw buurt, met een persoonlijke maar zeer professionele aanpak.

We vormen dan misschien een kleiner netwerk, maar kunnen bouwen op de immense know-how van de BNP Paribas Groep. Die vakkennis en bekwaamheid resulteert in financieel advies op maat. Als Fintro-agent zijn we niet alleen gevestigd in uw buurt, we willen ook dicht bij u staan en samen met u het beste plan uitwerken om uw dromen te realiseren.

Een bankagent en verzekeringsmakelaar als buur, dat komt altijd goed uit, nietwaar?

Bij Fintro willen we voor u een mentor zijn.

Vergelijk een Fintro-agent gerust met een goede buurman die toevallig alles weet van elektriciteit en waar u meer hulp en nuttige tips van krijgt, dan waar u oorspronkelijk om vroeg. Iemand die verder kijkt dan op het eerste gezicht nodig lijkt. Fintro gaat ver, blijft dichtbij.

Jong of ouder, particulier of ondernemer: uw Fintro-agent staat op dezelfde manier voor u klaar, en is net zo gul met financieel advies.

Hij geeft raad, deelt zijn kennis, behoedt u voor valkuilen en helpt u naar uw financiële toekomst kijken. Kortom, hij gaat verder voor u.

Wenst u tips over dagelijks bankieren, sparen, beleggen of lenen? Of heeft u advies over een concreet project nodig?

Wij helpen u graag verder met zinvol financieel advies in ons agentschap. Meer informatie? Tel. 09/226 50 28 of derudder@fintro.be.

Een overzicht van ons financieel aanbod kan u ook terugvinden op de website www.fintro.be , alsook de Facebook pagina van Fintro volgen voor nuttige info en tips.